Brugarol BRUGAROL

La Finca Bell-Lloc torna a estar oberta per tots vosaltres. Tenim moltes ganes de retrobar-vos!

#TornemASortir

#FemTerritori

Brugarol

Finca Bell Lloc Brugarol

Reservar ara

La Finca

Volem oferir tota l’autenticitat de la zona, és per això que posem a la teva disposició diferents allotjaments com la casa entre vinyes (3 habitacions), l’apartament Bell Lloc (4 habitacions) o el mas Antoniet (5 habitacions), però sobretot obrir les portes de casa nostra, acollir-te com a un membre de la família i fer-te sentir com a casa.

Les nostres sis habitacions al Mas de Bell Lloc ofereixen una experiència única per sentir-te protegit per la bellesa del bosc, el castell de Vila Romà i l’origen del poble de Palamós. A aquest privilegi se li suma el nostre celler, un espai subterrani integrat al paisatge a on fem tasts de vi, reunions d’empresa i sobretot el nostre preuat vi Brugarol.

Allotjament
Experiències
Entorn
Gastronomia

Experiències

Escapada Desconnexió

Desconnecta de la rutina, gaudeix d’una estança per a dues persones amb esmorzar inclòs, una visita al nostre celler i un massatge relaxant.

290€/per parella
IVA inclòs.
Taxa turística no inclosa.

Escapada Romàntica

Gaudeix d’una nit a les nostres Suites amb esmorzar inclòs i sopar romàntic amb vi Bell Lloc del celler Brugarol

220€/per parella
IVA inclòs.
Taxa turística no inclosa.

Ruta RCR Arquitectura

Descobreix la ruta RCR Brugarol, visitant els espais més emblemàtics d’aquests prestigiosos arquitectes, guanyadors del premi Pritzker d’arquitectura: el Mas del Vent i el Celler Brugarol. Dues obres que defineixen l’estil arquitectònic d’RCR, integrant paisatge, materials sostenibles, cultura i funcionalitat. Un recorregut que compren arquitectura, gastronomia, paisatge i enologia. Inclou la visita al Mas del Vent, […]

90
IVA inclòs.
Taxa turística no inclosa.

Experiència Gastronòmica

Visita el nostre espectacular celler subterrani, tasta els nostres vins i queda’t a dinar: Gaudeix dels nostres productes d’elaboració pròpia, maridats amb els nostres millors vins. Grups mínims de 4 persones

65€/per persona
IVA inclòs.
Taxa turística no inclosa.

Celler Brugarol

Visita guiada i tast de vins. Només per l'espectularitat del projecte arquitectònic, el Celler ja mereix una visita. Però a més oferim l'al·licient de gaudir d'un tast guiat pels nostres guies que t'ajudaran a apreciar al màxim les virtuts i característiques dels nostres vins.

Rutes a la vall de Bell-lloc

Un passat per descobrir...
Un poble amagat enmig del bosc...
Un bosc que amaga una història.

Agenda

Brugarol
+34 972 316 203
MENU

Finca Bell Lloc