Brugarol BRUGAROL
Brugarol
Finca Bell Lloc Brugarol
Reservar ara

Castell de Vilaromà

El Castell de Vilaromà és un monument històric del municipi de Palamós, tot i que queda més a prop de la població de Vall-llobrega, declarat bé cultural d’interès nacional. Es tracta d’una fortalesa documentada de 1276. El nom de Vilaromà prové d’una antiga vila romana que hi havia en el lloc.

Les ruïnes del castell s’alcen en una plana del vessant meridional de Montagut. Del castell queden notables restes de murs i torres una circular i tres rectangulars. En la part central s’aixeca un mur d’uns 10 metres, segurament el que resta de la torre de l’homenatge de planta rectangular, amb una obertura que havia sigut un finestral.

Entorn

Vall de Bell Lloc i l’espai natural de les Gavarres

Aquesta vall es troba a les muntanyes de les Gavarres marítimes, al costat de la població de Palamós, al Baix Empordà. El recorregut per la vall permet conèixer diferents elements patrimonials: molins hidràulics fariners, el castell de Vila-romà, el santuari de Bell Lloc, els pous de gel i el dolmen de Montagut.

Les muntanyes de les Gavarres constitueixen, junt amb el de Begur, l’extrem septentrional de la serralada litoral catalana. Té la forma d’un gran arc que s’obre fins al nord, a cavall entre les comarques del Baix Empordà i el Gironès, i una extensió propera als 350 km quadrats.

Experiències

Experiència Gastronòmica

Visita el nostre espectacular celler subterrani, tasta els nostres vins i queda’t a dinar: Gaudeix dels nostres productes d’elaboració pròpia, maridats amb els nostres millors vins. Grups mínims de 4 persones

75€/per persona
IVA inclòs.
Taxa turística no inclosa.
Brugarol
+34 972 316 203
MENU

Finca Bell Lloc